Мосійчук прокоментував звинувачення «Радикальної партії» в популізмі

Читать на русском
Народний депутат України Ігор Мосійчук прокоментував звинувачення «Радикальної партії» в популізмі.
Ігор Мосійчук

Народний депутат України Ігор Мосійчук прокоментував звинувачення «Радикальної партії» в популізмі.

Про це пише «Слово і Діло», посилаючись на ZIK.

У програмі «Hard з Влащенко», ведуча Наталя Влащенко звернулася до Ігоря Мосійчука з проханням прокоментувати гучні обіцянки «Радикальної партії» та повідомити глядачам, чи були вони виконані. Однак, під час розмови виявилося, що багато обіцянок радикалів, розміщених на «Слово і Діло» так і не було втілено в життя.

Hard з ВлащенкоІгор Мосійчук

Таку ситуацію Мосійчук пояснив том, що «Радикальна партія» зараз знаходиться в опозиції,а не в коаліції, тому часто не має можливості реалізовувати програму та виконувати всі свої обіцянки.

Наприклад, 18 січня 2017 року Мосійчук заявив, що фракція «Радикальної партії» підготує проект постанови про звільнення віце-прем'єр-міністра з питань європейської та євроатлантичної інтеграції України Іванни Климпуш-Цинцадзе за зраду національних інтересів на міжнародній арені. Але нардеп не зміг втілити в життя свої слова.

22 листопада 2016 року Мосійчук заявив, що на наступному пленарному тижні «радикальна» фракція порушить питання про вивід Віктора Медведчука з переговорної групи в Мінську, однак, також провалив свою обіцянку.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: