Попри обіцянку Мосійчука, міністр, що пропонував приймати в Україні мігрантів, досі працює

Читать на русском
Народний депутат від Радикальної партії Ігор Мосійчук не виконав обіцянку відправити у відставку заступника міністра юстиції Сергія Пєтухова, який запропонував Голландії поділитися своєю квотою на прийом мігрантів з Україною.
Ігор МосійчукФото з відкритих джерел

«Україну можуть перетворити на генетичний смітник Європи», – такою тезою народний депутат Ігор Мосійчук у листопаді 2016 року обґрунтував свій намір вимагати негайної відставки заступника міністра юстиції Сергія Пєтухова, проте далі слів справа не пішла.

Обіцянку зробити це Мосійчук дав у своєму Facebook 28 листопада минулого року, нагадує «Слово і Діло».

Причиною обурення народного депутата стала заява Пєтухова про те, що наша країна може забрати в окремих країн-представниць ЄС квоту на розміщення мігрантів.

«Заступник міністра юстиції України Сергій Пєтухов пропонує допомогти ЄС вирішити проблему мігрантів і для цього приймати і селити їх в… Україні. Нехай… поселить мігрантів у себе вдома. Нехай вони перетворять його оселю в клоаку, зґвалтують його жінку та доньку, знищать будь-які натяки на культуру… Буду вимагати негайно звільнити цього заступника міністра», – написав тоді Мосійчук.

Проте ані одразу після цього, ані протягом наступних 7 місяців він цього так і не зробив. Принаймні 19 червня 2017 року в Мін’юсті «Слову і Ділу» відповіли, що жодного звернення Мосійчука щодо звільнення з посади заступника міністра Пєтухова вони не отримували.

Ще одна порожня обіцянка дала в сумі вже 50 невиконаних зобов’язань нардепа-«радикала», через що його рейтинг відповідальності впав до 28%. Серед членів парламенту це наразі 208-й показник.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: