Сьогодні в ефірі «Права на владу» обговорять мітинги в Києві

Читать на русском
17 листопада о 23:00 в ефірі суспільно-політичного ток-шоу Право на владу гості та експерти обговорять два мітинги під Верховною Радою і Національним банком, які проходили 15 листопада.

Сьогодні, 17 листопада, о 23:00 в ефірі суспільно-політичного ток-шоу «Право на владу» на телеканалі «1+1» гості та експерти обговорять два мітинги під Верховною Радою та Національним банком, які проходили 15 листопада.

Тема випуску – план «Шатун».

СБУ попередила про масштабну роботу російських агентів щодо дестабілізації ситуації в Україні. І протягом кількох днів до «активу» спецслужб Росії записали протести проти керівництва НБУ та тарифів, платіжки з помилково завищеними сумами та навіть бійку у Верховній Раді.

«Піднімаєшся на Індустріальну й прямо»: соцмережі відреагували на акції в Києві«Слово і Діло» зібрало коментарі користувачів соцмереж, що висміяли акції, які проходять у центрі Києва.

Що ж насправді коїться в країні? Рука Кремля чи щире обурення вивело людей на вулицю? Про це сьогодні в студії ток-шоу «Право на владу» говоритимуть представники різних партій, які активно звинувачують один одного в підривній діяльності.

Гості програми:

Артур Герасимов, народний депутат («Блок Петра Порошенка»), представник Президента у Верховній Раді.

Вадим Рабінович, народний депутат («Опозиційний блок»).

Сергій Соболєв, народний депутат (ВО «Батьківщина»).

Ігор Мосійчук, народний депутат («Радикальна партія»).

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: