Позичене майно «радикалів»: на кого записують будинки й авто члени РПЛ

Читать на русском

Нещодавно «Слово і Діло» писало про те, що народний депутат від «Радикальної партії» Олег Ляшко не задекларував автомобіль Cadillac Escalade, яким користується і який начебто винаймає для нього партія. Оскільки будь-яке майно, що перебуває в користуванні державного службовця чи народного депутата, має бути внесене в декларацію, аналітики порталу вирішили ретельніше вивчити декларації самого Ляшка та його однопартійців.

Так, Ляшко орендує в селі Козин під Києвом частину будинку (215,9 кв. м) та дві земельні ділянки (450 і 142,3 кв. м). Власником будинку є Артем Савицький – син Валентина Савицького, колишнього начальника Державного земельного кадастру і депутата від «Народної партії».

Ігор Мосійчук знімає квартиру в місті Васильків неподалік Києва, власником якої є приватна особа на ім’я Любов Рило. Чимало нардепів від політсили винаймають автомобілі. Серед них Оксана Корчинська, що пересувається на Mercedes-Benz GL 550, Андрій Лозовой (Toyota Sequoia), Олексій Ленський (Land Rover) та Сергій Скуратовський, який орендує два автомобілі (Mercedes-Benz V250 та Mercdes-Benz S500), один з яких – у своєї помічниці.

Детальніше – в інфографіці «Слова і Діла».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: