В Офісі президента прокоментували інформацію про можливе вторгнення РФ – подробиці

Читать на русском
За словами Подоляка, прогнози в інформаційному просторі сильно контрастують із реальною ситуацією на рівні державного управління та у військах.
Михайло ПодолякДетектор медіа

Радник очільника Офісу президента Михайло Подоляк заявив, що президент України, керівники розвідки та військове командування повністю контролюють ситуацію.

Про це він представник ОПУ розповів у коментарі виданню Корреспондент.net.

«Блискучий ураган емоцій в інформаційному просторі сильно контрастує з реальною ситуацією на рівні державного управління і з відчуттям у військах. У наших військових на фронті - впевненість і спокій, поки у фейсбуці та інших соцмережах розносяться різного роду загрози та страхітливі «анонси вторгнення», - повідомив Михайло Подоляк.

Радник керівника ОПУ Єрмака також наголосив, що українські дипломати мають цілком конкретні завдання, і вони працюють над їх виконанням цілодобово.

«Президент, керівники розвідки, військове командування повністю контролюють ситуацію», – заявив Михайло Подоляк.

Він повідомив, що підтримується постійний контакт із партнерами. Сьогодні, 12 лютого, відбудуться щонайменше дві важливі телефонні розмови - з президентом Франції Макроном та прем'єр-міністром Канади Трюдо. Також українське керівництво перебуває у постійному контакті і з американською стороною, і з усіма провідними партнерами.

Огляд іноземних ЗМІ: сценарії російського вторгнення в Україну та повномасштабної війниПід яким приводом Росія може вторгнутися в Україну, сценарії можливого вторгнення та попередні оцінки втрат під час війни – у матеріалі Слово і діло за даними західних ЗМІ.

Подоляк також повідомив, що у понеділок відбудеться візит до України канцлера Німеччини Шольца.

«Щодня наступного тижня дипломатичний темп буде тільки наростати. І можна бути впевненими, що результатом цього тижня та всієї активності команди влади буде посилення держави та реальне наближення до деескалації», - наголосив радник ОПУ.

Нагадаємо, що у Міноборони України запевнили, що «повторення 2014 року не буде».

Раніше ми повідомляли, що Байден знову заявив про «вторгнення Росії в найближчі кілька днів», ЗМІ назвали дату.

Також, президент Зеленський відреагував на повідомлення ЗМІ про вторгнення Росії в Україну.

Напередодні в МЗС закликали українців зберігати спокій та не сіяти паніку.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: