Розвідка США підтвердила дані щодо планів Росії сфабрикувати привід для вторгнення

Читать на русском
Американське Агентство національної безпеки (АНБ) підтвердило інформацію щодо планів Росії сфабрикувати привід для вторгнення в Україну.
Reuters

Американське Агентство національної безпеки (АНБ) підтвердило інформацію щодо планів Росії сфабрикувати привід для вторгнення в Україну - для цього передбачалося використати фейкове відео із вбитими.

Про це повідомляє журналіста Кайлі Етвуд у Twitter.

Треба тільки навчитися чекати. Колонка Леоніда ШвецяВ умовах загострення російської агресії не при справах залишилася опозиція в Україні. Але рівень зовнішньополітичної напруги не буде вічним, і соціалка про себе неодмінно нагадає, і ще не раз.

За її словами, інформацію про плани російського керівництва їй підтвердив заступник радника з питань національної безпеки в адміністрації Білого дому Джонатан Файнер.

Він зазначив, що США мають розвідані про те, що Росія розглядає можливість організації «надзвичайно ретельно продуманої» змови. Його планувалося використовувати як привід для вторгнення в Україну.

У фейковому відео мали брати участь актори. Вони зображували б тіла «убитих» у подіях, які інсценували б самі.

Раніше лідер американців Джо Байден формально схвалив розгортання додаткових військ США у Східній Європі найближчими днями.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: