США навмисно оприлюднюють секретні розвіддані щодо російського вторгнення – ЗМІ

Читать на русском
Американські журналісти заявили, що влада США навмисно розкриває секретну інформацію розвідки щодо вторгнення РФ в Україну, щоб віднадити Росію від її намірів.
facebook.com/mod.mil.rus

Американські журналісти заявили, що влада США навмисно розкриває секретну інформацію розвідки щодо вторгнення РФ в Україну, щоб віднадити Росію від її намірів.

Про це пише CNN.

За словами джерел видання, розкриття секретної інформації було ретельно узгоджено між агентствами нацбезпеки США, а метою є зірвати російські плани, зменшити ефективність будь-яких операцій під «чужим прапором» і стримувати військові дії.

Відзначають, що є ознаки того, що ця стратегія працює. Адміністрація Байдена нібито вважає, що застигла Путіна зненацька.

Огляд іноземних ЗМІ: сценарії російського вторгнення в Україну та повномасштабної війниПід яким приводом Росія може вторгнутися в Україну, сценарії можливого вторгнення та попередні оцінки втрат під час війни – у матеріалі Слово і діло за даними західних ЗМІ.

«Це корисно, щоб змусити їх засумніватися в собі. Корисно змусити їх поставити собі питання, чи можуть вони насправді здійснити деякі з цих планів, і водночас зберігати таємницю та ефект несподіванки», – йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, президент США Джозеф Байден на зустрічі з лідерами НАТО і Європейського Союзу заявив їм про те, що Росія нібито вже через кілька днів здійснить напад на Україну. За його даними, саме таке рішення прийняв російський президент Володимир Путін, а атака нібито стартує з повітряних ударів.

У спецслужбах США є своя думка щодо дати нападу Росії на Україну. Там називають інший день - 16 лютого, що відрізняється від дати можливого нападу РФ на Україну, яку озвучили в Білому домі.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: