ЗСУ готові давати відсіч: в МЗС закликали українців зберігати спокій та не сіяти паніку

Читать на русском
МЗС України наголошує на тому, що наразі дуже важливо зберігати спокій, консолідуватися всередині країни та уникати дій, що розхитують стабільність та сіють паніку.
Укрінформ

МЗС України наголошує на тому, що наразі дуже важливо зберігати спокій, консолідуватися всередині країни та уникати дій, що розхитують стабільність та сіють паніку.

Про це йдеться в заяві Міністерства.

У повідомленні йдеться, що армія та дипломатія роблять все, щоб Україна залишалась стійкою та готовою до різних сценаріїв розвитку подій. Наголошують, що комплексний пакет стримування Росії, запропонований партнерам Україною в листопаді 2021 року, став ефективним інструментом протидії агресивній політиці Кремля.

«Зараз наша держава має сильну позицію завдяки скоординованим дипломатичним контактам на всіх рівнях, завершенню підготовки в США та ЄС жорстких санкцій, постачанням зброї та наданій макрофінансовій допомозі», – йдеться у заяві.

Огляд іноземних ЗМІ: сценарії російського вторгнення в Україну та повномасштабної війниПід яким приводом Росія може вторгнутися в Україну, сценарії можливого вторгнення та попередні оцінки втрат під час війни – у матеріалі Слово і діло за даними західних ЗМІ.

У міністерстві заявили, що ЗСУ постійно відстежують розвиток подій і готові давати відсіч будь-яким посяганням на територіальну цілісність та суверенітет України. Українців закликають зберігати спокій та не сіяти паніку.

Нагадаємо, президент США Джозеф Байден на зустрічі з лідерами НАТО і Європейського Союзу заявив їм про те, що Росія нібито вже через кілька днів здійснить напад на Україну. За його даними, саме таке рішення прийняв російський президент Володимир Путін, а атака нібито стартує з повітряних ударів.

У спецслужбах США є своя думка щодо дати нападу Росії на Україну. Там називають інший день - 16 лютого, що відрізняється від дати можливого нападу РФ на Україну, яку озвучили в Білому домі.

Американські журналісти заявили, що влада США навмисно розкриває секретну інформацію розвідки щодо вторгнення РФ в Україну, щоб віднадити Росію від її намірів.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: