Події сторінка 3801

1 листопада, 2018

Канцлер Німеччини анонсувала виділення грошових надходжень Україні

Вона додала, що Німеччина готова виділити додаткові кошти на суму майже 85 млн євро для покращення перспектив працевлаштування молодих українців шляхом професійної освіти, а також поліпшення житлової ситуації.

У Маріуполі заарештували тонни продукції з «ЛНР»

У порту Маріуполя Донецької області заарештували понад три тисячі тонн продукції Алчевського металургійного комбінату, який був примусово «націоналізований» сепаратистами «ЛНР».

На місці аварії Boeing в Індонезії знайшли уламок шасі

Рятувальники, які проводять пошукову операцію на місці аварії пасажирського літака в Індонезії, знайшли уламок шасі.

Франція та Німеччина зробили заяву щодо збитого на Донбасі безпілотника

МЗС Німеччини у четвер, 1 листопада, оприлюднило спільну з Францією заяву, в якій відповідальність за знищення безпілотника СММ ОБСЄ покладається на Росію і сепаратистів.

У Харкові під час отримання хабара затримали інспектора ДФС

У Харкові силовики затримали під час отримання хабара інспектора Головного управління Державної фіскальної служби (ДФС).

Меркель назвала найнеобхідніші Україні реформи

Канцлер Німеччини Ангела Меркель у четвер, 1 листопада, під час спілкування зі студентами в Києві, назвала три найнеобхідніших для України реформи.

В Україні змінився заступник голови місії ОБСЄ

Раніше Етерінгтон також був керівником міжнародної групи в Південному Судані. Від імені Міністерства закордонних справ і у справах Співдружності Великої Британії він керував групою у відділі стабілізації британського уряду в польових місіях в різних країнах.

У Києві евакуювали залізничний вокзал

У Києві через повідомлення про замінування на залізничному вокзалі евакуювали близько двох тисяч пасажирів і 200 осіб персоналу, перекриті підземні переходи.

«Укрпошта» назвала умови безкоштовної доставки пенсій

Компанія «Укрпошта» зможе скоротити витрати Пенсійного фонду на доставку пенсій до нуля за п'ять років, якщо отримає дозвіл займатися наданням фінансових послуг.

У штабі ООС розповіли про ситуацію на Донбасі

У ході бойових дій жоден боєць зі складу Об'єднаних сил не постраждав, а ситуація в районі проведення операції залишається під контролем українських військових.

У МЗС розцінюють санкції Росії як продовження агресії

У Міністерстві закордонних справ України розцінюють запровадження Росією санкцій проти фізичних та юридичних осіб України як продовження агресії.

«Право на владу»: які фінансові перспективи чекають на Україну й кожного з нас?

Сьогодні о 22.30 на каналі 1+1 в програмі Право на владу ведучі та експерти поговорять про високі комунальні тарифи, падіння курсу гривні, борги України та низькі зарплати.

Нацрада винесла попередження двом телеканалам

Нацрада з питань телебачення та радіомовлення оголосила попередження телеканалу ZIK та «Громадському».

Німеччина наполягає на збереженні транзиту газу через Україну

Німеччина наполягає на наданні гарантій збереження транзиту газу через територію України після будівництва Північного потоку-2.

Санкції РФ: чому до переліку не увійшли Порошенко та Гройсман

У РФ не наважилися запровадити санкції проти президента та прем’єр-міністра, тому що це вже розцінюється як санкції проти держави.

Кличко зустрів Меркель у «Борисполі» та подякував за допомогу

Мер привітав канцлера в столиці України й назвав її візит важливим для подолання тих викликів, які стоять сьогодні перед нашою країною.

Президент України відреагував на санкції Росії

Президент Петро Порошенко прокоментував запровадження Росією списку санкцій проти 322 фізичних та 68 юридичних осіб України.

НАБУ розслідує можливі порушення детектива в розслідуванні справи

У Національному бюро перевіряють, чи міг детектив вчинити порушення в справі про незаконне збагачення чиновника Мін'юсту.

Порошенко назвав головну тему переговорів із Меркель

Президент України Петро Порошенко однією з основних тем переговорів із канцлером Німеччини Ангелою Меркель назвав конфлікт із Росією.

Україна почала ракетні стрільби біля Криму

Відзначено, що до проведення заходу залучаються екіпажі військової авіації, підрозділи зенітних ракетних, радіотехнічних військ, військ зв'язку та безпілотна авіація Повітряних сил Збройних сил України, а також підрозділи протиповітряної оборони Сухопутних військ ЗСУ.

Суд продовжив арешт Вишинському

Херсонський міський суд продовжив термін утримання під вартою керівнику РІА Новости Украина Кирилу Вишинському ще на два місяці – до 28 грудня 2018 року.

НАБУ програло позов до вугільної компанії «Краснолиманська»

Національне бюро хотіла розірвати договору між вугільною компанією «Краснолиманська» та приватною фірмою про поставку вугілля.

У Нацбанку назвали розмір першого траншу МВФ

Обсяг першого траншу в межах нової програми співпраці з Міжнародним валютним фондом може скласти 1,5-1,9 мільярда доларів.

Багатосерійний серіал: Клімкін відреагував на санкційний список Росії

Міністр закордонних справ України Павло Клімкін вважає, що Росія своїм списку санкцій запускає серіал про спроби вплинути на Україну перед виборами й після них.

НАБУ проти синагоги: дозвіл на прослуховування надається лише за підозри в скоєнні тяжкого злочину

НАБУ знову потрапило в скандал з прослуховуванням і стеженням, цього разу – за членами єврейської громади в Києві. Юрист пояснив, чому виникають подібні ситуації.

Аваков відреагував на включення його до санкційного списку Росії

Аваков заявив, що українців не зламати, коментуючи запровадження РФ санкцій проти 322 громадян України і 68 українських компаній.

Порошенко та Меркель проводять зустріч у Києві

Канцлер Німеччини Ангела Меркель знову приїхала до Києва. Вона обговорить Донбас і реформи в Україні.

Луценко назвав санкції піар-ходом Кремля

Генеральний прокурор Юрій Луценко не вбачає сенсу зважати на санкції, запроваджені Росією проти 322 громадян та 68 компаній України.

НАБУ вивчило доходи й витрати судді Верховного суду Ступак

Суддя Верховного суду витратила майже весь свій зароблений дохід на автомобіль BMW X5 2016 року випуску.

В Україну прийшов антициклон, синоптики прогнозують похолодання

Україну накрив антициклон, на вихідних дещо похолоднішає, але дощів чи снігу не прогнозують.