У Миколаївській міськраді відбулися обшуки

Читать на русском
У Миколаївській міськраді відбулися обшуки, поліція повідомила керівнику відділу Департаменту ЖКГ про підозру у службовій недбалості.

У Миколаївській міськраді відбулися обшуки, поліція повідомила керівнику відділу Департаменту ЖКГ про підозру у службовій недбалості.

Про це повідомляє пресслужба поліції області у понеділок, 28 грудня.

«28 грудня... відбулася низка обшуків на території підрядної організації та в робочих кабінетах посадових осіб Миколаївської міської ради. Йдеться про присвоєння коштів місцевого бюджету, виділених на роботи з облаштування парків, скверів та ремонту тротуарної плитки», - йдеться в повідомленні.

У жовтні 2019 між підрядною організацією і з Департаментом житлово-комунального господарства Миколаївської міської ради уклали угоду з капітального ремонту скверу і території Національного університету кораблебудування імені адмірала Макарова. Роботи за цим договором проводилися не в повному обсязі, а загальна їхня вартість завищена більше ніж на 200 тисяч гривень.

Під час обшуків поліція вилучила службову документацію, договори підрядів, чорнові записи, зразки тротуарної плитки та інші речові докази. Про підозру в службовій недбалості повідомили начальнику одного з відділів Департаменту ЖКГ Миколаївської міськради.

Тепер триває розслідування за статтями про службову недбалість і присвоєння майна шляхом зловживання службовим становищем. Слідчі дії тривають.

Раніше НАБУ прийшло з обшуками до Мінкультури.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: