Зведення штабу ООС: 13 обстрілів, був поранений боєць ЗСУ

Читать на русском
У понеділок, 28 грудня, на Донбасі в районі проведення операції Об'єднаних сил було зафіксовано тринадцять порушень режиму припинення вогню.

У понеділок, 28 грудня, на Донбасі в районі проведення операції Об'єднаних сил було зафіксовано тринадцять порушень режиму припинення вогню. У результаті ворожих обстрілів один український військовий отримав поранення.

Про це повідомляє пресцентр командування ООС.

Неподалік від населеного пункту Водяне збройні формування Російської Федерації відкривали вогонь з мінометів 120-го калібру і гранатометів різних систем. Для коригування вогню ворог застосував безпілотник, але оперативні дії українських засобів РЕБ зупинили подальше його використання.

Особливий статус ОРДЛО: що змінить продовження дії закону для ДонбасуЕксперт пояснив, що продовження дії закону про особливий статус свідчить про те, що ситуація на Донбасі не змінилась.

Поблизу населеного пункту Чермалик окупаційні війська застосували стрілецьку зброю. Внаслідок ворожого обстрілу військовий отримав поранення. Крім того, бойовики відкривали вогонь по українських позиціях поблизу Авдіївки та Мар'їнки з гранатометів різних систем.

Також окупанти відкривали вогонь поблизу Південного з мінометів 82-го калібру і великокаліберних кулеметів. Поруч зі Світлодарськом бойовики застосували автоматичні станкові гранатомети та великокаліберні кулемети. А біля Новоалександрівки - ручні протитанкові гранатомети та стрілецьку зброю.

Про всі факти порушення режиму припинення вогню повідомили представників ОБСЄ.

Раніше в МЗС України заявили про остаточний розрив з «русским миром».

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: