Хакери атакували сайт штабу з питань військовополонених

Читать на русском
Зловмисники здійснили DDoS-атаку на ресурси Координаційного штабу з питань поводження з військовополоненими. Доступ до деяких функцій та ресурсів на певний час обмежать з метою безпеки.
Фото: Pixabay

У неділю, 28 січня, ворожі хакери атакували інформаційні ресурси Координаційного штабу з питань поводження з військовополоненими.

Про кібератаку росіян повідомляється у Telegram.

«Сьогодні зафіксована DDoS-атака на інформаційні ресурси Координаційного штабу з питань поводження з військовополоненими. Вочевидь, ворог вирішив, що інформація, зокрема, про подробиці обмінів військовополоненими та падіння літака ІЛ-76 несе для нього загрозу», – йдеться в повідомленні.

Зазначається, що з метою безпеки на певний час буде обмежений доступ до деяких функцій та ресурсів.

«Координаційний штаб продовжує свою роботу і активно працює над поверненням українських громадян, які перебувають у полоні російських загарбників», – додали у штабі.

Нагадаємо, 24 січня під час планового польоту у Бєлгородській області рф впав літак Іл-76. Росіяни заявили, що на борту начебто перебували українські військовополонені.

У ГУР сказали, що не мають у своєму розпорядженні перевіреної інформації про те, хто саме перебував на борту, але підтвердили, що в цей день дійсно мав відбутися обмін полоненими, до того ж один із найбільших.

Президент Володимир Зеленський заявив, що ворог грає із життями українських полонених та закликав провести міжнародне розслідування.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: