Тимошенко Юлія Володимирівна

Народний депутат України
Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено
Стара кров. Колонка Леоніда Швеця

Нині настали лихі часи, які знову кинули Юлію Тимошенко й Олега Ляшка в обійми один одному.

Інваліди нюху. Колонка Леоніда Швеця

І в Юлії Тимошенко, і в Петра Порошенка, звісно, бажання поставити свої особисті неприємності в центр великої політичної картини й перетворити її в епічне полотно.

Тимошенко підтримає Ляшка на довиборах: історія взаємин запеклих друзів

До парламенту Ляшка привела Тимошенко, потім вигнала його з фракції, він назвав її московською зозулею, а згодом молив Бога, щоб Юлю випустили з в’язниці.

Прикраси та компенсація за репресії: що за 2019 рік задекларувала Юлія Тимошенко

Юлія Тимошенко задекларувала за 2019 рік орендований житловий будинок, ювелірні прикраси й компенсацію за політичні репресії.

Фракція «Батьківщина» вийшла із самоізоляції

Парламентська фракція Батьківщина вийшла із самоізоляції, в яку нардепи були змушені піти після того, як у одного з нардепів діагностували коронавірус.

Компенсація Тимошенко: скільки коштував один день ув'язнення

Тимошенко зазначила в декларації, що отримала мільйони доларів компенсації за політичні репресії від маловідомої американської юридичної фірми.

Хто і чому «розчарувався» в Зеленському? Колонка Валентина Гладких

Догодити всім своїм виборцям Володимир Зеленський однозначно не зміг, але й говорити про розчарування наразі недоречно.

У Раду внесли вже сім постанов про скасування закону про ринок землі

Нардепи продовжують блокувати підписання закону про відкриття ринку землі. У Раді вже з'явилося сім постанов про скасування старту земельної реформи. Найбільше - від представників Батьківщини.

Тимошенко «призупиняє опозиційність» через коронавірус

Батьківщина поки призупиняє опозиційність до влади через пандемію коронавірусу, заявила Юлія Тимошенко.

«Батьківщина» ініціює проведення референдуму щодо земельної реформи

Партія Батьківщина у суботу, 6 лютого збирає Всеукраїнську селекторну нараду та розпочинає підготовку до проведення референдуму щодо продажу землі.

Як виконують обіцянки лідери парламентських фракцій і груп

Давид Арахамія поки найвідповідальніший з лідерів фракцій і груп. Жодної обіцянки ще не виконали Вадим Рабінович і Юлія Тимошенко.

Золотовалютні резерви та облікова ставка: що лишали по собі українські прем’єри

Були часи, коли Україна мала менше 200 млн доларів золотовалютних резервів, а облікова ставка НБУ перевищувала 300 відсотків. Зараз ситуація краща. Ми подивились динаміку зростання ЗВР та зміни облікової ставки за 28 років.

Секретне засідання РНБО щодо Криму: що пропонували учасники

Секретне засідання РНБО щодо ситуації в Криму провели 28 лютого 2014 року. Слово і Діло згадало, що пропонували учасники.

Не заважайте Тігіпку. Колонка Леоніда Швеця

Так би і жив Сергій Тігіпко, поживав, тихо мільйони наживав, та вже у наступної, постпорошенківської влади стався гострий кадровий голод.

Кому час до Трускавця. Колонка Леоніда Швеця

Зброя зриву турборежиму і розколу монофракції знайдена, і на зміну первісній ейфорії приходить усвідомлення відчутних меж власних парламентських можливостей.

Скорочення кількості нардепів: хто давав таку обіцянку

Скорочення кількості народних депутатів за різних часів обіцяли Святослав Вакарчук, Віктор Бондар, Олег Ляшко, Юлія Тимошенко та інші.

Українці назвали політика року – опитування

Майже половина українців назвали політиком 2019 року президента Володимира Зеленського. Дані опитування Соціологічної групи Рейтинг.

Найгучніші скандали із «прослушкою» за останні п’ять років

Правоохоронці, які обіцяють припинити або розпочати кримінальні провадження, політики-антагоністи, що люб'язно домовляються про підтримку, та багато ненормативної лексики.

Нашивка за Париж. Колонка Леоніда Швеця

Володимир Зеленський опинився серед тих небагатьох, кому довелося віч-на-віч з Путіним відстоювати національні інтереси України.

100 днів роботи Ради: хто з нардепів наобіцяв найбільше за всіх

За 100 днів роботи у турборежимі найбільше обіцянок дали депутати від фракції Слуга народу. Слово і Діло подивилось, хто опинився серед найбільш багатообіцяючих нардепів.