Соціологи з'ясували, кому з політиків довіряють українці

Читать на русском
В Україні рейтинг довіри утримує президент Володимир Зеленський. При цьому значна кількість людей висловилися про недовіру йому, прем'єру та голові МОЗ.
фото УНІАН

В Україні рейтинг довіри громадян утримує президент Володимир Зеленський. При цьому значна кількість людей також висловилися про недовіру йому, прем'єр-міністру і ще ряду нардепів.

Такими є результати опитування, проведеного соціологічною групою «Рейтинг» 2-3 березня.

Рік і дев'ять місяців роботи президента: як Зеленський виконує обіцянкиПрезидент Володимир Зеленський за місяць дав 7 нових обіцянок, 4 – виконав і 2 – не виконав.

«Рейтинг довіри до політиків очолює Володимир Зеленський, якому довіряють 43% опитаних, не довіряють - 55%. Юлії Тимошенко довіряють 28%, не довіряють - 70%. Петру Порошенку довіряють 25%, не довіряють - 73%. Юрію Бойку довіряють 24%, не довіряють - 59%, не знають його - 14%. Денису Шмигалю довіряють 15%, не довіряють - 50%, майже третина не чули про нього», - йдеться в результатах дослідження.

Соціологи також з'ясували, що нардепу від ОПЗЖ, який потрапив під санкції РНБО, Віктору Медведчуку довіряють 15%, не довіряють - 70%.

Голові МОЗ Максиму Степанову довіряють 12%, не довіряють 32%, не знають його - 54%.

Дружині Медведчука Оксані Марченко (яку також торкнулися санкції РНБО) довіряють 11%, не довіряють - 50%, не знають її - 31%.

Заарештованому активісту Сергію Стерненку, акції на підтримку якого проходили в містах України, довіряють 10%, не довіряють - 26%, не знають його - 58%.

Нагадаємо, це опитування також показало, що більшість українців підтримує новий локдаун у разі погіршення ситуації з COVID.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: