Тимошенко заявила про неможливість коаліції зі «Слугою народу»

Читать на русском
Коаліція між політичними силами ВО Батьківщина і Слуга народу неможлива, поки керівництво держави повністю не перегляне вектор розвитку України.
Фото: пресслужба Батьківщини

Коаліція між політичними силами ВО «Батьківщина» і «Слуга народу» неможлива, поки керівництво держави повністю не перегляне вектор розвитку України.

Про це розповіла лідер партії «Батьківщина» Юлія Тимошенко, повідомляє «Інтерфакс-Україна».

«До тих пір, поки не буде тотально переглянута політика, яка ведеться в країні, а саме поки це не буде політика, спрямована на підняття національної економіки… поки не буде повністю змінений вектор розвитку України з перетворенням її у вільну, суверенну, сильну, ніяка коаліція не буде можлива. А після зміни політики ми готові працювати, щоб країну піднімати», — зазначила вона.

На питання, чи ведуться офіційні переговори з керівництвом «Слуг народу» вона відповіла, що їхня політсила передала «всі свої бачення щодо зміни управління країною».

«Ми чекаємо на відповідь», — додала депутат.

На уточнювальне запитання про те, чи є домовленості про певні посади, які змогли б зайняти представники «Батьківщини» у разі вступу в коаліцію, Тимошенко сказала: «Посади взагалі не мають ніякого значення, а має значення лише те, що щодня приймаються рішення, які суперечать національним інтересам України».

Нагадаємо, депутат фракції «Батьківщина» Сергій Соболєв розповів, що посада голови ДПЗКУ була однією з головних умов, які виставили на переговори про можливість утворення нового коаліційного уряду.

Учора, 16 березня, очільник фракції «Слуга народу» Давид Арахамія розповів журналістам, що не бачить передумов для створення нової коаліції у Верховній раді.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: