Названо лідера президентського рейтингу серед українців

Читать на русском
Володимир Зеленський очолює президентський рейтинг, проте відрив від Бойка, Порошенка і Тимошенка скоротився.
фото REUTERS

Глава держави Володимир Зеленський продовжує очолювати президентський рейтинг, однак відрив від його основних суперників скоротився.

Такі результати лютневого опитування соціологічної групи «Рейтинг».

Рік і вісім місяців роботи ОПУ: як команда Зеленського виконує обіцянкиЗа місяць керівники Офісу президента дали 13 нових обіцянок, виконали – 5, не виконали – 8.

Як з'ясували соціологи, якби вибори президента відбулися найближчим часом, то Зеленського підтримали б 21,2% українців.

За лідера «ОПЗЖ» Юрія Бойка проголосували б 17,1%, за п'ятого президента України, лідера «Європейської солідарності» Петра Порошенка - 16,4%, лідера «Батьківщини» Юлію Тимошенко - 12,3%.

Лідера партії «Сила і честь» Ігоря Смешка підтримують 7,5% опитаних, експрем'єра Володимира Гройсмана - 4,3%, лідера Радикальної партії Олега Ляшка - 4,0%, спікера Верховної Ради Дмитра Разумкова - 3,2%, шоумена Сергія Притулу - 3,1%, лідера ВО «Свобода» Олега Тягнибока - 2,1%, мера Києва Віталія Кличка - 1,1%.

Соціологи також змоделювали результати можливого другого туру президентських виборів.

Опитування показало, що Зеленський тримає першість у парі з усіма основними опонентами: з Порошенком - 56% проти 44%. У парі з Бойко - 60% проти 40%, з Тимошенко 55% проти 45%.

Нагадаємо, за даними опитування, половина українців зараз готові відправити президента у відставку. Ще майже дві третини підтримують ідею розпуску парламенту і відставки Кабміну.

«Слово і діло» відстежило, що всього у президента Володимира Зеленського – 623 обіцянки. З них виконано лише 152. Ще 379 – у процесі. Провалено – 92 обіцянки.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: