Турчинов Олександр Валентинович

Керівник центрального штабу партії "Народний фронт"
Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено
Турчинов розповів про небезпеку експансії РФ на Азовському узбережжі

Військово-політичне керівництво РФ розглядає Азово-Чорноморський регіон як плацдарм для своєї подальшої експансії.

Турчинов відреагував на закупівлі «Укрзалізниці» в Росії

Політик назвав ганьбою скандальні закупівлі Укрзалізниці та заявив, що за це потрібно ввести кримінальну відповідальність.

Турчинов розповів, скільки військових моряків загинуло на Донбасі

За час проведення на Донбасі АТО, а потім операції Об'єднаних сил загинув 51 військовослужбовець Військово-морських сил України.

РНБО планує дозволити приватизацію оборонних підприємств в Україні

РНБО разом із Кабміном ВР опрацьовують можливість на законодавчому рівні дозволити приватизацію українських державних оборонних підприємств.

Турчинов пояснив, у чому загроза Керченського мосту для України

Секретар Ради національної безпеки і оборони України Олександр Турчинов вважає Керченський міст, збудований Росією, серйозною загрозою безпеки України.

Росія посилила військову присутність в Азовському морі – Турчинов

Секретар Ради національної безпеки і оборони України Олександр Турчинов заявив про загострення ситуації в Азовському морі в зв'язку з нарощуванням військової присутності Російської Федерації.

Порошенко уже «пересидів» Януковича в кріслі президента

Президент України Петро Порошенко сьогодні перебуває при владі 1459 днів. А це рівно на день більше, ніж у втікача Януковича. Хто з гарантів Конституції найдовше пробув у кріслі глави держави, дивіться на нашій інфографіці.

Росія активно стягує війська до кордону України – Турчинов

Останній тиждень на Донбасі встановив рекорд за кількістю обстрілів позицій українських військових.

Порошенко нагородив Турчинова орденом

Президент Петро Порошенко нагородив секретаря Ради національної безпеки й оборони Олександра Турчинова орденом Ярослава Мудрого V ступеня.

Ринок лотереї. Президента просять розібратися із санкціями

Керівництво компанії МСЛ звернулося до президента та секретаря РНБО з листом щодо включення компанії до санкційних списків.

Турчинов розповів, навіщо РФ стягує військову техніку до Криму

На півострові розташовані потужні ракетні системи зенітно-ракетного комплексу С-400, що може вражати літаки в будь-якій точці нашої країни.

Жоден український військовий із Криму не отримав статус учасника бойових дій, як обіцяв Турчинов

Через чотири роки після анексії Криму жоден військовослужбовець, який повернувся на материкову частину України, так і не отримав статус учасника бойових дій, незважаючи на обіцянку Турчинова.

Порошенко розповів, як Турчинов став президентом

Президент Петро Порошенко під час допиту розповів, що самоусунення Януковича стало причиною ухвалення Радою рішення про покладання обов'язків президента на Турчинова.

Звільнити Донбас і відновити систему ППО: як виконує обіцянки Турчинов

Слово і Діло аналізувало, як виконує свої обіцянки секретар Ради нацбезпеки Олександр Турчинов.

Турчинов: Янукович «виконував вказівки свого господаря Путіна»

Секретар Ради Нацбезпеки і оборони Олександр Турчинов вважає, що Віктор Янукович не міг залишатися президентом не лише через утечу, а й через свої неконституційні дії.

Турчинов дав свідчення у справі Януковича: всі подробиці

Секретаря РНБО Олександра Турчинова допитали на суді в справі екс-президента Віктора Януковича, де він розповів про плани РФ продовжити вторгнення в Україну після анексії Криму.

Справа Януковича: прокурор розповів, коли допитають Порошенка

У справі про держзраду екс-президента Віктора Януковича допитують колишнього депутата Держдуми Іллю Пономарьова, а наступного тижня відбудеться допит президента Петра Порошенка.

Турчинов розповів, чи балотуватиметься в президенти

Секретар РНБО Олександр Турчинов не планує балотуватися в президенти країни на наступних виборах у 2019 році або очолювати будь-який передвиборний штаб.

Названа зарплата Турчинова за січень

Заробітна плата секретаря РНБО Олександра Турчинова за січень склала 52,2 тис. гривень, а зарплата його заступників - від 37,7 тис. до 68,3 тис. гривень.

Порошенко ввів у дію важливе рішення РНБО

Президент України Петро Порошенко ввів у дію рішення РНБО від 26 січня 2018 року «Про додаткові заходи з протидії інформаційній агресії Російської Федерації».