Турчинов розповів, чи балотуватиметься в президенти

Читать на русском
Секретар РНБО Олександр Турчинов не планує балотуватися в президенти країни на наступних виборах у 2019 році або очолювати будь-який передвиборний штаб.

Секретар РНБО Олександр Турчинов не планує балотуватися в президенти країни на наступних виборах у 2019 році або очолювати будь-який передвиборний штаб.

Про це він сказав у інтерв'ю «Громадському», передає «Слово і Діло».

Вибори-2019: соціологи назвали лідерів президентського рейтингуЛідерами президентського рейтингу в Україні є голова ВО Батьківщина й очільниця однойменної парламентської фракції Юлія Тимошенко, а також чинний президент країни Петро Порошенко.

«Я працював президентом, мені не сподобалося, спати не можна, колосальне навантаження, тому я не планую брати участь як кандидат у президенти й не планую очолювати будь-який штаб, будь-який, я підкреслюю», – зазначив він.

Турчинов вважає, що Порошенко вже визначився зі своїм майбутнім штабом у разі участі в наступних президентських перегонах.

«Політичними штабами мають займатися ті, хто займається політикою, тим більше, я думаю, в Петра Олексійовича вже все розплановано, він не в першій кампанії бере участь, а ось інше питання: як сказано в Біблії, коли царство поділене, воно приречене. Тобто не може владна команда конкурувати між собою. Тому що вона не зможе займатися реформами, економікою, а лише чварами. Влада має бути єдиною командою», – сказав він.

Раніше стала відома зарплата Турчинова за січень.

Нагадаємо також, президент Петро Порошенко повідомив, чи має намір балотуватися на другий президентський термін.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: