Росія посилила військову присутність в Азовському морі – Турчинов

Читать на русском
Секретар Ради національної безпеки і оборони України Олександр Турчинов заявив про загострення ситуації в Азовському морі в зв'язку з нарощуванням військової присутності Російської Федерації.

Секретар Ради національної безпеки і оборони України Олександр Турчинов заявив про загострення ситуації в Азовському морі в зв'язку з нарощуванням військової присутності Російської Федерації.

Про ситуацію на східному й південному кордонах Турчинов повідомив під час зустрічі з послом Великої Британії в Україні Джудіт Гоф, передає прес-служба РНБО, пише «Слово і Діло».

Олександр ТурчиновКерівник центрального штабу партії "Народний фронт"
Турчинов запевняє, що у випадку невтручання РФ українська армія відновить контроль над Донбасом за кілька тижнівСказано 13 лютого 2018 р.Статус обіцянки: Архів

«Посилення десантних можливостей РФ у цьому регіоні свідчить про можливість провокацій з їхнього боку на Азовському узбережжі», – сказав він, нагадавши про спроби блокування росіянами кораблів, що прямують до українських портів у Азовському морі.

Крім того, секретар РНБО повідомив про загострення ситуації на сході України через постійні агресивні дії та інтенсивні обстріли з боку російсько-окупаційних військ.

Хитрий план Путіна: чому президент РФ заявив про загрози для УкраїниУ Путіна хочуть дочекатися результатів президентських виборів в Україні, щоб запустити з новою владою переговори про Донбас.

«Разом Об'єднані сили готові адекватно реагувати на будь-які провокації», – підкреслив Турчинов.

Також сторони обговорили питання про можливість проведення миротворчої операції на сході України.

Раніше в ЗМІ з'явилась інформація про те, що військово-морський флот Росії приведений у повну бойову готовність.

Також відзначимо, РФ захопила риболовецькі запаси України в Чорному морі.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: