Мосійчук Ігор Володимирович

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено
У НАБУ немає доказів у справі проти Мосійчука – Луценко

За словами Юрія Луценка, слідство намагалося з'ясувати, за чиї гроші було придбане житло, в якому проживає сім'я депутата.

НАБУ подавало до ГПУ подання на Ляшка – Луценко

Керівник Генпрокуратури заявив, що Антикорупційне бюро подавало подання на ще одного «радикала».

Луценко повернув до САП подання на Мосійчука

Генеральний прокурор Юрій Луценко повернув на доопрацювання Спеціалізованої антикорупційної прокуратурі подання на нардепа від Радикальної партії Ігоря Мосійчука.

Мосійчук ініцюватиме перевірку зустрічі Порошенка із Ситником

Під час нічної зустрічі президента Петра Порошенка з директором НАБУ Артемом Ситником обговорювався законопроект про Вищий антикорупційний суд.

До ГПУ внесено подання на зняття недоторканності з Мосійчука

Подання стосується справи проти Мосійчука за підозрою в незаконному збагаченні і декларування недостовірної інформації. Зокрема, мова йде про його будинку.

Нардепи Шахов і Мосійчук влаштували бійку в прямому ефірі – відео

Народні депутати Ігор Мосійчук (Радикальна партія) і Сергій Шахов (депутатська група Воля народу) увечері 16 серпня побилися в ефірі телеканалу Прямий.

У Тернопільській облраді відбулася бійка за участю Мосійчука

У вівторок, 5 червня, в Тернопільській обласній раді відбулася бійка за участю нардепа від Радикальної партії Ігоря Мосійчука та депутатів облради від ВО Свобода

У Києві спалили авто помічника нардепа

У Дарницькому районі Києва спалили авто помічника нардепа Ігоря Мосійчука Станіслава Коломійця.

Мосійчук не подав законопроекти про кримінальну відповідальність за подвійне громадянство

Нардеп Мосійчук провалив обіцянку подати зміни до законодавства в частині позбавлення українського громадянства осіб, які мають громадянство інших країн, і запровадження за це кримінальної відповідальністі.

У Києві на парковці поранили співробітника СБУ

У Києві на парковці на вулиці Вишняківській, 1б сталася бійка зі стріляниною, в результаті якої один чоловік отримав поранення в ногу, а ще один – травми.

Нардепа Мосійчука викликали на допит

19 квітня Старобільський районний суд Луганської області планує допитати народного депутата від Радикальної партії Ігоря Мосійчука.

СБУ назвала організатора замаху на Мосійчука

Терористичний акт біля телеканалу Еспресо в Києві, під час якого постраждали народний депутат Ігор Мосійчук та політолог Віталій Бала, організував співробітник Головного управління Генштабу РФ.

В СБУ заявили про розкриття замаху на Мосійчука

Один з організаторів замаху на народного депутата Ігоря Мосійчука затриманий і встановлені особи ще двох, які ховаються за межами країни.

Мосійчук розповів про терористичні плани Рубана

Керівник Центру звільнення полонених Володимир Рубан вів переговори з низкою українських військових, які повинні були реалізувати теракт, зброю для якого він віз з ДНР.

Радикальна партія не запропонувала свого варіанту судової реформи, як обіцяв Мосійчук

Мосійчук провалив обіцянку про те, що Радикальна партія внесе до Ради свій варіант судової реформи, в якому всі суди будуть антикорупційними.

Позбавити найголовнішого: як у нардепів забирають недоторканність і що з цього виходить

Слово і Діло згадувало як Олега Царьова, Сергія Клюєва, Вадим Новинського та інших позбавляли депутатської недоторканності.

«Радикали» не ініціювали створення ТСК щодо резонансних убивств, як обіцяв Мосійчук

Радикальна партія, згідно з обіцянкою Ігоря Мосійчука, повинна була ініціювати створення тимчасової слідчої комісії по резонансних вбивствах.

Суд відкрив провадження за позовом Мосійчука до Ситника

Окружний адміністративний суд міста Києва відкрив провадження у справі за позовом народного депутата Ігоря Мосійчука до Директора Національного антикорупційного бюро України Артема Ситника.

Мосійчук відреагував на заяву НАБУ

Ігор Мосійчук відреагував на дії Національного антикорупційного бюро України щодо його дружини. Нардеп розповів про брехню детективів.

НАБУ запідозрило «Укроборонпром» у відмиванні грошей

Національне антикорупційне бюро України почало розслідування ймовірного випадку відмивання грошей чиновниками Укроборонпрому.