Мосійчук розповів про терористичні плани Рубана

Читать на русском
Керівник Центру звільнення полонених Володимир Рубан вів переговори з низкою українських військових, які повинні були реалізувати теракт, зброю для якого він віз з ДНР.

Керівник Центру звільнення полонених Володимир Рубан вів переговори з низкою українських військових, які повинні були реалізувати теракт, зброю для якого він віз з ДНР.

Про це український нардеп Ігор Мосійчук повідомив на своїй сторінці в Facebook, посилаючись на джерела в СБУ, пише «Слово і Діло».

Переговірника Рубана затримали з арсеналом зброї: що пишуть у соцмережахПереговірника Рубана затримали на КПВВ з арсеналом зброї. Що про це думають у соціальних мережах – у матеріалі Слова і Діла.

Також Мосійчук заявив, що українські спецслужби розслідують щонайменше дві спроби збройної атаки на Верховну Раду. Їх збиралися здійснити в той час, коли там очікувалася присутність вищих посадових осіб держави.

«Чи затримані спільники Рубана? Переконаний, незабаром СБУ повідомить більше фактажу у цій справі, але водночас не виключаю, що частина військових, яких Рубан підмовляв до організації збройного нападу на український парламент, повідомила про його злочинний намір українським спецслужбам, що і дало можливість не тільки запобігти теракту, а й детально задокументувати злочинні дії «переговорника», – повідомив народний депутат.

Нагадаємо, 8 березня на КПВВ майорських затримали з арсеналом зброї керівника Центру звільнення полонених Володимира Рубана.

Рубану інкримінують підготовку теракту і замаху на перших осіб держави.

9 березня Шевченківський райсуд Києва обрав запобіжний захід Володимиру Рубану у вигляді двох місяців арешту.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: