У НАБУ немає доказів у справі проти Мосійчука – Луценко

Читать на русском
За словами Юрія Луценка, слідство намагалося з'ясувати, за чиї гроші було придбане житло, в якому проживає сім'я депутата.

Національне антикорупційне бюро України не знайшло доказів для надсилання до Верховної Ради подання про зняття депутатської недоторканності з народного депутата від Радикальної партії Ігоря Мосійчука.

Про це заявив генеральний прокурор України Юрій Луценко в понеділок, 8 жовтня, в перерві засідання регламентного комітету Верховної Ради, передає «Слово і Діло».

«Думаю, що я не маю розповідати про деталі справ, що не вношу як подання. Це можуть зробити або керівник НАБУ, або керівник САП. Згідно з висновком юридичного департаменту, який я отримав від своїх колег, не міститься достатніх доказів, які б я міг використовувати на засіданні комітету Верховної Ради», – повідомив Луценко.

За його словами, слідство намагалося з'ясувати, за чиї гроші було придбане житло, в якому проживає сім'я депутата.

«Слідство вважає, що приміщення, в якому зараз проживає сім'я народного депутата, не може бути реальною власністю його помічника через те, що він не має для цього фінансових можливостей. Водночас із заяви помічника випливає, що він є досить активним бізнесменом. Тому стверджувати, що в нього немає нічого, крім зарплати помічника, не сходяться кінці з кінцями», – додав він.

Раніше повідомлялося, що Мосійчук ініціюватиме перевірку зустрічі Порошенка із Ситником.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: