«Радикали» не ініціювали створення ТСК щодо резонансних убивств, як обіцяв Мосійчук

Читать на русском
Радикальна партія, згідно з обіцянкою Ігоря Мосійчука, повинна була ініціювати створення тимчасової слідчої комісії по резонансних вбивствах.
Ігор Мосійчук

Народний депутат Ігор Мосійчук не виконав обіцянку про те, що фракція Радикальної партії ініціює створення тимчасової слідчої комісії щодо замаху на нього і по інших резонансних вбивствах.

Таку обіцянку нардеп давав 7 листопада минулого року, нагадує «Слово і Діло».

Суд відкрив провадження за позовом Мосійчука до СитникаОкружний адміністративний суд міста Києва відкрив провадження у справі за позовом народного депутата Ігоря Мосійчука до Директора Національного антикорупційного бюро України Артема Ситника.

«Ми ініціюємо створення тимчасової слідчої комісії щодо замаху на мене і всіх резонансних вбивствах», – заявляв Мосійчук.

Однак станом на 6 лютого фракція так і не зареєструвала відповідну постанову, таким чином, депутат свою обіцянку не виконав.

Відзначимо, згідно з моніторингом «Слова і Діла», Ігор Мосійчук дав 126 обіцянок, з яких 36 виконав, а 58 – провалив.

Нагадаємо, в грудні детективи Національного антикорупційного бюро провели обшуки у водія Ігоря Мосійчука та його помічників в рамках кримінального провадження, порушеного за фактом можливого незаконного збагачення.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: