Радикальна партія не запропонувала свого варіанту судової реформи, як обіцяв Мосійчук

Читать на русском
Мосійчук провалив обіцянку про те, що Радикальна партія внесе до Ради свій варіант судової реформи, в якому всі суди будуть антикорупційними.
Ігор МосійчукСлово і Діло

Народний депутат Ігор Мосійчук пообіцяв, що Радикальна партія на початку наступної сесії внесе до парламенту свій варіант судової реформи. Депутат зазначив, що партія не підтримує створення окремого антикорупційного суду й наполягатиме на тому, щоб усі суди були антикорупційними.

Таку обіцянку він дав 24 січня 2018 року, нагадує «Слово і Діло».

«Зараз хочуть створити цей суд (антикорупційний – ред.). Ми категорично проти. Ми за судову реформу, але не за цей суд. І наша фракція пропонуватиме парламенту на початку наступної сесії своє бачення судової реформи. В ній буде місце антикорупційним судам у всій країні», – заявив Мосійчук.

Однак до 5 березня 2018 року депутати від Радикальної партії так і не внесли на розгляд Верховної Ради свого варіанту судової реформи. До того ж 1 березня 2018 року Радикальна партія більшістю голосів підтримала створення антикорупційного суду, хоча Мосійчук запевняв, що його однопартійці категорично проти такого окремого суду. Таким чином, нардеп не виконав свою обіцянку.

Згідно з моніторингом «Слова і Діла», Мосійчук дав 127 обіцянок, з яких 37 виконав, а 61 – провалив.

Нагадаємо, дев'ять народних депутатів VIII скликання, в тому числі й від Радикальної партії, не надіслали жодного депутатського запиту.

Також «Слово і Діло» писало, що НАБУ отримало доступ до документів щодо лотерейного виграшу Ляшко.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: