До ГПУ внесено подання на зняття недоторканності з Мосійчука

Читать на русском
Подання стосується справи проти Мосійчука за підозрою в незаконному збагаченні і декларування недостовірної інформації. Зокрема, мова йде про його будинку.
Ігор Мосійчук

Спеціалізований антикорупційний прокурор Назар Холодницький вніс генеральному прокурору Юрію Луценку подання на зняття недоторканності з народного депутата від Радикальної партії Ігоря Мосійчука.

Олег ЛяшкоГолова "Радикальної партії Олега Ляшка"
Ляшко запевнив, що «РПЛ» добиватиметься порушення кримінальних проваджень проти Шокіна та Гройсмана за арешт МосійчукаСказано 10 травня 2016 р.Статус обіцянки: Не виконано

Про це передають Українські Новини з посиланням на джерело в Генпрокуратурі, пише «Слово і Діло».

«Подання було внесено в понеділок 17 вересня», – сказав він.

За його словами, воно стосується справи проти Мосійчука за підозрою в незаконному збагаченні і декларування недостовірної інформації. Зокрема, мова йде про його будинок.

Як писало раніше «Слово і Діло» у помічників нардепа від Радикальної партії детективи НАБУ проводили обшуки. За інформацією журналіста, слідчі дії пов'язані з кримінальним провадженням за фактом можливого незаконного збагачення і декларування недостовірної інформації нардепом Мосійчуком. Зокрема, йдеться про приватний будинок у селі Білогородка в Київській області загальною площею 497,6 квадратних метра, який оформлений на водія політика Андрія Дзюбенка. Водночас, за версією слідства, будинок будується за гроші Мосійчука, його дружина робила там ремонт, а сам він з нею проживає в ньому, хоча в декларації будинок не вказано.

Нагадаємо, НАБУ отримало доступ до деяких документів у справі Мосійчука.

Також НАБУ отримало доступ до мобільного телефону дружини Мосійчука.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: