У Києві на парковці поранили співробітника СБУ

Читать на русском
У Києві на парковці на вулиці Вишняківській, 1б сталася бійка зі стріляниною, в результаті якої один чоловік отримав поранення в ногу, а ще один – травми.

У Києві на парковці на вулиці Вишняківській, 1б о 13:35 сталася бійка зі стріляниною, в результаті якої один чоловік отримав поранення в ногу, а ще один – травми.

Про це повідомляється на сайті поліції Києва, передає «Слово і Діло».

У Києві на парковці на вулиці Вишняківській, 1б сталася бійка зі стріляниною, в результаті якої один чоловік отримав поранення в ногу, а ще один – травми.

За інформацією нардепа Ігоря Мосійчука, поранений є співробітником Служби безпеки України. Про це Мосійчук написав у Facebook.

«Щойно, о 14:30, у столиці запровадили план «Перехват». У Дарницькому районі на парковці за адресою вулиця Вишняківська, 1б поранили співробітника СБУ. Розшукується автомобіль-позашляховик «Тойота» чи «Хюндай» білого кольору з чорними вставками. В автомобілі, можливо, перебувають 4-5 осіб «кавказької зовнішності», озброєні. За останні кілька днів це не перший злочин, скоєний «кавказькими» угрупованнями в столиці», – завив нардеп.

У поліції поки не називають, хто саме був поранений і травмований під час бійки зі стріляниною. Вказують лише, що на стоянці був присутній оперативник спецслужби.

«Встановлено, що за цією адресою розташована автостоянка: сюди приїхала комісія, до складу якої входять працівники державної аудиторської служби, управління земельних ресурсів, «Київпарктранссервісу» та оперативник спецслужби. На місці між ними й невідомими почався конфлікт. Крім того, за словами свідків, вони чули звук, схожий на постріл. У результаті інциденту двоє чоловіків з обох сторін отримали тілесні ушкодження. Попередньо, в постраждалих забої різних частин тіла й в одного – поранення в ногу», – поінформувала поліція.

Відомості зареєстровані в Журналі єдиного обліку заяв і повідомлень Дарницького управління поліції. Після проведення першочергової перевірки слідчі визначаться з правовою кваліфікацією події.

Раніше в Обухові на зупинці транспорту учасник АТО влаштував стрілянину.

Також повідомлялося, що в центрі Харкова сталася стрілянина через квартиру.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: