Луценко повернув до САП подання на Мосійчука

Читать на русском
Генеральний прокурор Юрій Луценко повернув на доопрацювання Спеціалізованої антикорупційної прокуратурі подання на нардепа від Радикальної партії Ігоря Мосійчука.

Генеральний прокурор Юрій Луценко повернув на доопрацювання Спеціалізованої антикорупційної прокуратури подання на нардепа від Радикальної партії Ігоря Мосійчука.

Про це «Українській правді» повідомила прес-секретар генпрокурора Лариса Сарган.

«Сьогодні (28 вересня – ред.) він (Луценко – ред.) підписав документи (щодо повернення – ред.), які підготував юридичний відділ», – сказала Сарган.

Вона пояснила, що кожне подання перевіряє юридичний відділ ГПУ.

Раніше джерела «Української правди» повідомляли, що керівник Спеціалізованої антикорупційної прокуратури передав до Генпрокуратури подання на Мосійчука, але Назар Холодницький це не коментував.

Як писало раніше «Слово і Діло» в помічників нардепа від Радикальної партії детективи НАБУ проводили обшуки. За інформацією журналіста, слідчі дії були пов'язані з кримінальним провадженням за фактом можливого незаконного збагачення та декларування недостовірної інформації нардепом Мосійчуком. Зокрема, йдеться про приватний будинок у селі Білогородка в Київській області загальною площею 497,6 кв. м, який оформлений на водія політика Андрія Дзюбенка. Водночас, за версією слідства, будинок будується за гроші Мосійчука, його дружина робила там ремонт, а сам він з нею проживає, хоча в декларації будинок не вказано.

Нагадаємо, НАБУ отримало доступ до деяких документів у справі Мосійчука.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: