У рф заборонять виїзд чоловіків з країни після псевдореферендумів – росЗМІ

Читать на русском
Сьогодні, 25 вересня, прикордонна служба ФСБ рф вже почала забороняти росіянам виїзд із країни.
Ілюстративне фотоsundries.com.ua

Чоловікам мобілізаційного віку після так званих референдумів на окупованих територіях України заборонять виїжджати з росії. Уряд країни-агресора має намір також закрити кордони для чоловіків на окупованих територіях.

Про це повідомляє російське видання «Медуза», з посиланням на співрозмовників, близьких до адміністрації президента рф.

Згідно зі словами першого джерела, найімовірніша дата введення заборони - 28 вересня.

Друге джерело, теж близьке до кремля, каже, що це станеться після «референдумів», які проводять у самопроголошених «ДНР», «ЛНР» і на окупованих територіях Херсонської та Запорізької областей. Вони завершаться 27 вересня.

Путін як помічник Залужного. Колонка Леоніда ШвецяОголосивши мобілізацію, керівництво росії фактично визнало на весь світ і перед власним народом, що українська авантюра зазнає краху. Докладніше – в авторській колонці Леоніда Швеця.

Як повідомляється, влада може запровадити «виїзні візи» для росіян - дозвіл від військкоматів для виїзду за межі росії.

При цьому, вже сьогодні прикордонна служба ФСБ почала забороняти росіянам виїзд із країни.

Раніше ми повідомляли, що у кремлі обговорюють можливість введення воєнного стану і заборони виїзду чоловіків за кордон, а звернення президента країни-агресора путіна до Федеральних зборів 30 вересня буде проведено за аналогією з 2014 роком.

Нагадаємо, напередодні путін підписав закон, згідно з яким росіянам за дезертирство або неявку на службу за призовом загрожує позбавлення волі на строк до 10 років.

Також нагадаємо, що Володимир Зеленський закликав росіян уникати мобілізації або здаватися у полон, якщо їх вже відправили на війну проти України.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: