В рф почали забороняти виїзд чоловіків з регіонів – ЗМІ

Читать на русском
В росії після оголошення мобілізації чоловікам почали забороняти виїзд за межі регіонів. Зокрема, з Курської та Самарської областей, Дагестану і Татарстану.
Ілюстративне фотоФото – Getty Images

Після оголошення мобілізації в росії чоловікам почали забороняти виїжджати з регіонів. Зокрема, з Курської області.

Про це повідомляють російські ЗМІ з посиланням на військового комісара Курської області Володимира Родіонова.

Зазначається, що військовозобов’язані мешканці області мають очікувати повістку. Ті, хто перебувають за межами регіону але зареєстровані там, повинні повернутися протягом 3 днів.

Залужний щодо мобілізації в рф: ЗСУ знищать усіх, хто прийде зі зброєюЖодні заяви кремля не вплинуть на готовність українців боротися за свою свободу - ЗСУ знищать усіх, хто прийде зі зброєю в Україну.

«Військкомат нікого не жалітиме: батьківщину всі захищатимуть», – заявив Родіонов.

За інформацією російських пропагандистів, виїзд російським чоловікам за межі регіону також заборонили у Самарській області, Дагестані і Татарстані.

Нагадаємо, у росії з 21 вересня оголошено часткову мобілізацію. Для відправки на війну в Україну хочуть призвати 300 тисяч резервістів.

Майже у всіх містах рф після оголошення диктатором володимиром путіним мобілізації, почали роздавати повістки на вокзалах, зупинках та інших громадських місцях. Люди вийшли на акції протесту по всій країні. За підрахунками «ОВД-Інфо», до вечора 21 вересня було затримано понад 150 осіб.

Затримання проводилися щонайменше у 15 містах, а лідером за кількістю затриманих (30 осіб) став Єкатеринбург.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: