Кадиров відмовився від проведення мобілізації у Чечні

Читать на русском
Рамазан Кадиров заявив, що Чечня не братиме участі у мобілізації. Він заявив, що його республіка нібито перевиконала план на 254%.
Рамзан КадировФото – Getty Images

Глава Чечні Рамзан Кадиров заявив, що у його республіці не будуть виконувати наказ володимира путіна про мобілізацію.

Про це він сказав у виступі, який транслювався на ЧДТРК «Грозний».

За словами Кадирова, час за повномасштабної війни в Україні Чечня нібито «перевиконала план» на 254%. Водночас, про який саме план йдеться та як його затвердили, невідомо.

Росія може мобілізувати 300 чи 500 тисяч, але їй не виграти війну – КулебаРосії ніколи не виграти війну, навіть якщо вона мобілізує 500 тисяч осіб, адже всі українці високо вмотивовані захищати свою країну, чого не спостерігається серед росіян.

Глава Чечні підкреслив, що у війні проти України 20 тисяч чеченців. Крім того, Кадиров розкритикував обмін полоненими 21 вересня, під час якого звільнили 215 захисників України.

Також, за його словами, у Грозному 40 жінок намагалися провести антивоєнний мітинг. Їх затримали, мобілізували та відправили в Україну.

Нагадаємо, що в росії з 21 вересня оголошено часткову мобілізацію. Для відправки на війну в Україну хочуть призвати 300 тисяч резервістів.

Практично у всіх містах росії після оголошення диктатором володимиром путіним мобілізації, почали роздавати повістки на вокзалах, зупинках та інших громадських місцях. Люди вийшли на акції протесту по всій країні.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: