Окупанти випустили по Україні шість ракет з Каспійського моря - деталі

Читать на русском
Російські війська випустили по території України шість ракет, їх запускали з району Каспійського моря.
Укрінформ

У суботу ввечері протиповітряна оборона України знищила чотири з шести російських ракет, які були випущені окупантами з Каспійського моря.

Про це повідомляє командування Повітряних сил Збройних сил України.

Зазначається, що близько 15.20 16 липня стратегічні бомбардувальники Ту-95МС російських військ завдали ракетного удару по Україні з району Каспійського моря. Було випущено шість ракет типу Х-101(Х-555).

У Вінниці завершили розбирати завали після ракетного удару: що відомоВ суботу, 16 липня, у Вінниці завершили роботи по розбиранню завалів, що виникли внаслідок обстрілів рф.

«Близько 16.30 чотири ракети було знищено підрозділами протиповітряної оборони повітряного командування «Схід» на Запоріжжі та Дніпропетровщині», - йдеться в повідомленні.

При цьому, ще дві ракети влучили у сільськогосподарське підприємство в Черкаській області.

Наразі дані про збитки та потерпілих уточнюються.

Нагадаємо, що сьогодні, 16 липня, російські військові завдали ракетного удару по селу в Чигиринській громаді Черкаської області.

Сьогодні вранці в Одесі пролунав потужний вибух. Росія завдала ракетного удару. Очевидці повідомляли про сильний дим, почалася пожежа.

Пізніше стало відомо, що ракета російських окупантів, яку випустили сьогодні вранці по Одесі, влучила у склад промислової компанії. Удару було завдано з використанням літаків стратегічної авіації.

Напередодні ввечері країна-агресор вдарила по Дніпру 6 ракетами, чотири з них збила ППО, дві - влучили у промислове підприємство в Дніпрі.

Пізніше стало відомо, що в результаті ракетного удару російських окупантів по Дніпру 15 липня є вбиті та поранені серед цивільного населення.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: