Обстріл Дніпропетровщини: снаряди рф влучили у парк та шкільний стадіон

Читать на русском
Під час ранкового обстрілу Зеленодольська Дніпропетровської області снаряди окупантів влучили у паркову зону та стадіон спортивної школи.

Під час ранкового обстрілу Зеленодольська Дніпропетровської області снаряди російських окупантів влучили у паркову зону та стадіон спортивної школи, а у місцевому ліцеї посипалися вікна.

Про це повідомив голова Дніпропетровської ОВА Валентин Резніченко у Telegram.

На двох напрямках штурми росіян відбито, на одному вони мають частковий успіх – ГенштабЗСУ відбили штурмові дії російської армії біля Курульки, Кодеми та Вершини. При наступі в районі Кам'янки окупанти мають частковий успіх.

«Уточнена інформація щодо ранкового обстрілу Зеленодольська. Ворожі снаряди потрапили по парковій зоні та стадіону спортивної школи. Постраждав і місцевий ліцей. У закладі посипалися вікна. Люди, на щастя, не постраждали. Отака вона «друга армія світу» - свідомо накриває вогнем наші школи та стадіони», – написав він.

Нагадаємо, сьогодні вночі по Харкову росіяни завдали ракетних ударів по кількох районах міста - пошкоджено підприємство в Основ'янському районі та приміщення ангару депо метрополітену у Салтівському районі.

Також окупанти завдали авіаракетних ударів по Краматорську.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: