Російські окупанти завдали ракетного удару по Одесі, спалахнула пожежа

Читать на русском
Поки невідомо, куди саме потрапили російські ракети, що пошкоджено, і чи є постраждалі від атаки окупантів
Ілюстративне фотоСкриншот

Російські загарбники рано вранці 16 липня завдали по Одесі ракетного удару. У місці попадання російської ракети виникла сильна пожежа.

Про це повідомляють місцеві канали, а також спікер Одеської обласної Військової адміністрації Сергій Братчук в Telegram.

«Одеса. Не викладаємо відео та фото з локації події. На місці пожежі працюють рятувальники» - написав Братчук.

Місцеві канали, з усім тим, вже публікують відео густого стовпа темного диму, який підіймається над містом в результаті ракетного удару. При цьому поки невідомо, що було уражено ракетою і чи є постраждалі. Місцева влада вже також закликала не публікувати кадри з місця подій, а також пообіцяла дати коментар пізніше.

Нагадаємо, увечері 15 липня в Дніпрі та в Кременчуці під час повітряної тривоги прогриміло кілька вибухів. Імовірно, це була російська ракетна атака. Жителів попросили не залишати укриття, а також не публікувати фото і відео з місць прильоту.

Пізніше стало відомо, що в результаті ракетного удару російських окупантів по Дніпру ввечері 15 липня є вбиті та поранені серед цивільного населення. Попередньо, окупанти били по промисловому підприємству.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: