Ракетними ударами росія намагається залякати та зламати український народ – Зеленський

Читать на русском
Зеленський закликав українців не нехтувати сигналами тривоги, йти в укриття і берегти свої життя
Володимир Зеленськийpresident.gov.ua

Російські окупанти розуміють, що Україна з кожним днем стає сильнішою. Вони безладно б'ють ракетами по українських містах, щоб залякати та зломити українських людей. Але у них нічого не вийде.

Про це розповів президент України Володимир Зеленський у своєму відеозверненні за підсумками 15 Липня.

«Зараз, коли я записую це звернення, майже по всій території нашої держави – повітряна тривога. Є попередня інформація щодо влучень - Дніпро, Кременчук, Київщина. Окупанти розуміють, що ми поступово стаємо сильнішими, і мета їхнього терору дуже проста – тиснути на нас з вами, тиснути на наше суспільство, залякувати людей, завдавати максимальної шкоди українським містам, поки російські терористи ще здатні це робити» - сказав він.

Зеленський закликав українців не нехтувати сигналами тривоги, йти в укриття і берегти свої життя.

«Звичайно, ми прийдемо до того дня, коли російський терор стане неможливим. Але для цього ще потрібен час. Ще потрібно боротися. І ми будемо боротися» - додав він.

Нагадаємо, увечері 15 липня в Дніпрі й в Кременчуці під час повітряної тривоги прогриміло кілька вибухів. Імовірно, це була російська ракетна атака. Жителів попросили не залишати укриття, а також не публікувати фото і відео з місць прильоту.

Пізніше стало відомо, що в результаті ракетного удару російських окупантів по Дніпру ввечері 15 липня є вбиті та поранені серед цивільного населення. Попередньо, окупанти били по промисловому підприємству.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: