У РНБО повідомили, наскільки потужне ППО охороняє Кримський міст

Читать на русском
Як зазначається, окупанти досить серйозно ставляться до тієї зброї, яку вже мають наші війська, вони дуже серйозно до нас ставляться, чого раніше ми не бачили.
Ілюстративне фотоDefense Express

Російська окупаційна армія в Криму перебуває у «постійній напрузі», а міст через Керченську протоку охороняється «шаленою» кількістю систем протиповітряної оборони.

Про це секретар Ради нацбезпеки та оборони Олексій Данілов роззпоів в інтерв'ю.

«Вони постійно перебувають у напрузі. Вони напружені зараз через Кримський мост, вони його дуже ретельно охороняють, там майже щодня проходять навчання», – сказав Данілов.

Звернення Зеленського за підсумками 140-го дня війни – про що говорив президентЗеленський випустив нове звернення за підсумками 13 липня, 140-го дня війни проти російських окупантів.

При цьому, він також назвав «шаленою» кількість ППО, яку окупанти розмістили для охорони цього об'єкту.

«Це говорить про те, що вони досить серйозно ставляться до тієї зброї, яку вже мають наші війська, вони дуже серйозно до нас ставляться, чого раніше ми не бачили. Вони вважали, що у нас немає війська, немає волі, не буде спроб захищати нашу країну», – сказав Данілов.

Зброя, яку отримує Україна, не потрапляє на чорний ринок – Олексій ДаніловРадіо НВ

Нагадаємо, що в окупованій Новій Каховці знову детонують склади російських загарбників.

Також у Польщі в середу, 13 липня, розпочався процес зі збору коштів на безпілотники-камікадзе Warmate польського виробництва для боротьби України з російськими окупантами.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: