Ракетний удар по Одесі: поліція затримала чотирьох коригувальників вогню

Читать на русском
Також під час огляду мобільного телефону одного із затриманих було виявлено безліч фотографій об'єктів інфраструктури, а також активне спілкування з абонентами росії.
«Суспільне Одеса»

Вранці понеділка, 16 липня, поліцейські затримали чотирьох людей, які фотографували місце та наслідки російського ракетного удару по Одесі.

Про це повідомляє патрульна поліція Одеської області.

Зазначається, що вранці після вибуху правоохоронці затримали чоловіка, який фотографував місце прильоту. Згідно зі словами поліцейських, затриманий поводився неадекватно та не реагував на законні вимоги патрульних, внаслідок чого проти нього було задіяні спецзасоби.

Ранковий удар по Одесі: з'явилися подробиціРакета російських окупантів, яку випустили сьогодні вранці по Одесі, влучила у склад промислової компанії.

«Також під час огляду його мобільного телефону було виявлено безліч фотографій об'єктів інфраструктури, а також активне спілкування з абонентами росії», - йдеться у повідомленні поліції.

При цьому, поліцейські затримали ще трьох осіб, які вранці знімали та фотографували місце ракетного удару. В їх телефонах також виявили знімки об'єктів інфраструктури та блокпостів.

Нагадаємо, сьогодні вранці в Одесі пролунав потужний вибух. Росія завдала ракетного удару. Очевидці повідомляли про сильний дим, почалася пожежа.

Напередодні ввечері країна-агресор вдарила ракетами по Дніпру.

Пізніше стало відомо, що в результаті ракетного удару російських окупантів по Дніпру ввечері 15 липня є вбиті та поранені серед цивільного населення. Попередньо, окупанти били по промисловому підприємству.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: