На Харківщині рф ударила ракетами по Чугуєву, є жертви та постраждалі

Читать на русском
Сьогодні вночі Чугуєв зазнав ракетного обстрілу з боку російських окупантів. Ударів по Харкову вночі не було.

Сьогодні вночі Чугуїв Харківської області зазнав ракетного обстрілу з боку російських окупантів. Ударів у Харкові вночі не фіксували.

Про це повідомив голова Харківської ОВА Олег Синєгубов у Telegram.

Голова ОДА назвав кількість зруйнованих житлових будинків та шкіл на ХарківщиніУ Харківській області окупанти зруйнували та пошкодили понад 4800 об'єктів інфраструктури. Пошкоджених житлових будинків – понад 4200.

«Сьогодні вночі російські окупанти завдали ракетних ударів по Чугуєву. На жаль, є жертви: 3 особи загинули – 2 чоловіків 60 та 68 років, жінка 70 років. Ще 3 людей медики госпіталізували до лікувальних закладів», - написав він.

Ракетного удару було завдано о 3:20.

У самому Чугуєві, за словами голови ОВА, зруйновано житловий багатоквартирний будинок, пошкоджено школу, магазин будівельних матеріалів. На місцях влучень працюють усі профільні служби, рятувальники продовжують розбір завалів. У МВС уточнили, що двоповерховий житловий будинок частково зруйновано.

Синєгубов також повідомив, що протягом доби окупанти обстрілювали і Харківський район, зокрема Дергачівську громаду, Ізюмський район. Без постраждалих.

«У Харкові за ніч штаб оборони міста ударів не зафіксував», - уточнив він.

Нагадаємо, в ніч на п'ятницю у Харкові рф вдарила ракетами по двох районах - постраждала школа, навчальний заклад і трамвайні колії. До цього ворожим обстрілом було частково зруйновано депо метрополітену (вже вдруге).

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: