У Вінниці завершили розбирати завали після ракетного удару: що відомо

Читать на русском
В суботу, 16 липня, у Вінниці завершили роботи по розбиранню завалів, що виникли внаслідок обстрілів рф.

В суботу, 16 липня, у Вінниці рятувальники завершили розбирати завали будівель, зруйнованих російським ракетним ударом. Повідомляється, що одну людину досі не знайшли.

Про це повідомляє прес-центр Державної служби України з надзвичайних ситуацій.

«Вінниця: завершено роботи по розбиранню завалів, що виникли внаслідок обстрілів рф... Підрозділами ДСНС врятовано 3 особи. 1 особа залишається у розшуку (безвісно зникла)», - йдеться у повідомленні рятувальників.

«Країна-вбивця»: Зеленський відреагував на ракетний удар рф по ВінниціВолодимир Зеленський прокоментував ракетний удар росії по Вінниці. Він заявив, що рф є країною-вбивцею і країною-терористом.

Згідно з інформацією ДСНС, унаслідок обстрілу пошкоджено та зруйновано 55 багатоквартирних та приватних житлових будинків, 40 автомобілів та два трамваї.

За даними департаменту охорони здоров’я Вінницької ОВА, внаслідок обстрілу загинуло 23 особи, з них три дитини. Звернулося за допомогою 202 особи, з них 68 госпіталізовано, у тому числі чотири дитини, 110 надано допомогу амбулаторно.

Водночас, керівник Вінницької обласної військової адміністрації Сергій Борзов повідомив про 24 жертви: одна з жінок, які постраждали внаслідок ракетного удару російських окупантів по Вінниці в четвер, померла в лікарні сьогодні.

Нагадаємо, 14 липня вранці у Вінниці пролунало кілька вибухів. По центру міста вдарили три російські ракети «Калібр», які росія запустила з Чорного моря. Внаслідок ракетного удару, окрім будинку побуту «Ювілейний», також частково зруйновано медично-діагностичний центр. На парковці згоріли десятки машин.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: