Ранковий удар по Одесі: з'явилися подробиці

Читать на русском
Ракета російських окупантів, яку випустили сьогодні вранці по Одесі, влучила у склад промислової компанії.
ілюстративне фото

Ракета російських окупантів, яку випустили сьогодні вранці Одесою, потрапила до складу промислової компанії. Удару було завдано з використанням літаків стратегічної авіації.

Про це повідомив спікер Одеської ОВА Сергій Братчук у суботу, 16 липня.

Ракетними ударами росія намагається залякати та зламати український народ – ЗеленськийЗеленський закликав українців не нехтувати сигналами тривоги, йти в укриття і берегти свої життя

«Одеса. Ворожа ракета влучила у склад. Постраждалих немає. Охоронці дотримувалися правил поведінки під час повітряної тривоги. Триває рятувальна операція», – написав він.

Братчук додав, що охоронці складу не постраждали, бо пройшли після сигналу у тривоги в укриття.

У свою чергу в оперативному командуванні «Південь» повідомили, що по Одеській області було завдано ракетного удару з використанням літаків стратегічної авіації Ту-95 з напрямку Ставропілля.

«Внаслідок влучання ракети, попередньо Х-101, у склад виробничо-торгівельної компанії спалахнула пожежа орієнтовної на площі в тисячу квадратних метрів. На місці працюють рятувальники. Поки що інформації про постраждалих немає», - сказано в повідомленні.

Нагадаємо, сьогодні вранці в Одесі пролунав потужний вибух. Росія завдала ракетного удару. Очевидці повідомляли про сильний дим, почалася пожежа.

Напередодні ввечері рф вдарила ракетами по Дніпру.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: