Трагедія в Кременчуці: розбір завалів ТЦ завершили, знайдено ще майже 30 фрагментів тіл

Читать на русском
Унаслідок російського ракетного удару по торговельному центру загинули 19 цивільних, ще 66 людей постраждали, з них 26 осіб госпіталізовані.

У місті Кременчук Полтавської області рятувальники завершили роботи з розбирання завалів зруйнованого російськими окупантами торгівельного центру «Амстор».

Про це повідомляє Державна служба України з надзвичайних ситуацій.

«2 липня о 13:25 у Кременчуку роботи по розбиранню завалів у ТЦ «Амстор», що зазнав руйнувань 27 червня внаслідок ракетного обстрілу завершено», – йдеться в повідомленні ДСНС.

Ракетний удар по Кременчуку: з'явилося відео з камер спостереженняКамери спостереження у парку зафіксували момент прильотів російських ракет по Кременчуку 27 червня.

Згідно з даними ДСНС, унаслідок російського ракетного удару по торговельному центру загинули 19 цивільних, ще 66 людей постраждали, з них 26 осіб госпіталізовані.

Зазначається, що всього від початку робіт виявлені 29 фрагментів тіл.

Загалом до аварійно-рятувальних робіт були залучені понад 1 тис. 60 осіб та майже 140 одиниць техніки, з них від ДСНС – понад 430 працівників та майже 70 одиниць техніки.

Нагадаємо, що 27 червня росія завдала ракетного удару по ТЦ «Амстор» у Кременчуці Полтавської області, де на той момент перебувало понад тисячу мирних жителів.

Раніше ми повідомляли, що сім'ям загиблих збільшать допомогу вдвічі.

Також нагадаємо, що в СБУ встановили обставини запуску ракет. Самі ракети були випущені в повітряному просторі Курської області росії.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: