У Кременчуці оголошено триденну жалобу за загиблими

Читать на русском
У Кременчуці Полтавської області, де російські військові ракетами вбили 18 людей у ТРЦ Амстор, траур.

У місті Кременчук Полтавської області, де російські військові ракетами вбили 18 людей у ​​ТРЦ «Амстор», оголосили жалобу.

Про це повідомив мер міста Віталій Малецький.

Україна мститиме за удар по Кременчуку – АрестовичАрестович зазначив, що війна зараз увійшла в режим ескалації, де кожна сторона буде нарощувати удари у відповідь на дії противника.

Жалоба за жертвами триватиме 28, 29 та 30 червня.

«Сьогодні в Україні – День Конституції. Але у Кременчуці державні прапори будуть приспущені. Цими днями забороняється проведення будь-яких розважальних заходів», - написав Малецький у Facebook.

Голова Полтавської ОДА Дмитро Лунін додав, що станом на ранок вівторка, 28 червня, більше половини завалів уже розібрано, пожежа ліквідована. Наразі тривають роботи з пошуку 36 осіб, які зникли безвісти.

Він додав, що це – найбільша трагедія в сучасній історії Кременчука.

Нагадаємо, за останніми даними, від ракетного удару по ТРЦ «Амстор» у Кременчуці загинуло 18 людей. Вранці рятувальники повідомили, що розібрали уламки будівельних конструкцій на 60% від загальної площі. Сам ТЦ повністю вигорів.

Як заявив президент Володимир Зеленський, удар по Кременчуку став найбільш зухвалим терористичним актом в історії Європи.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: