Жертв трагедії у Кременчуці понад 20, майже 60 поранено – ОПУ

Читать на русском

Внаслідок ракетного удару росії по ТРЦ «Амстор» у Кременчуці загинули понад 20 людей. Ще понад 40 наразі вважаються зниклими безвісти.

Такі дані оприлюднив заступник Офісу президента України Кирило Тимошенко у Telegram у вівторок, 28 червня.

Україна мститиме за удар по Кременчуку – АрестовичАрестович зазначив, що війна зараз увійшла в режим ескалації, де кожна сторона буде нарощувати удари у відповідь на дії противника.

Також він підсумував трагічні наслідки російських обстрілів та ударів за 27 та 28 червня та в інших містах України.

«Кременчук. Понад 20 загиблих та 59 поранених, 25 госпіталізовано. Понад 40 заяв від родичів про зниклих безвісти. Харків. 5 людей загинули, 22 особи постраждали, з них 5 дітей. Лисичанськ. Загинули 10 людей, 19 отримали поранення. Серед загиблих та поранених є діти. Очаків. 3 особи загинули, серед них 6-річна дитина, ще 6 поранені, серед яких 4 дітей», - написав він.

За словами Тимошенко, росія відповість за кожен воєнний злочин.

Зазначимо, сьогодні начальник слідчого управління ГУ НП у Харківській області Сергій Болвінов уточнив, що, за оновленими даними, у Харкові за вчора 9 загиблих, та 29 поранених, зокрема 5 дітей.

У Кременчуці ще вранці ДСНС повідомляла про 18 жертв. У місті оголошено триденну жалобу за загиблими у ТРЦ, по якому росія вдарила ракетою.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: