Трагедія у Кременчуці: сім'ї загиблих та постраждалих отримають грошову допомогу

Читать на русском
Сім'ям загиблих та постраждалим внаслідок ракетного удару росії по ТЦ Амстор у Кременчуці виплатять допомогу.

Сім'ям загиблих та постраждалим внаслідок ракетного удару росії по ТЦ «Амстор» у Кременчуці виплатять матеріальну допомогу.

Про це в ефірі національного телемарафону у середу, 29 червня, повідомив мер Кременчука Віталій Малецький.

Трагедія у Кременчуці: в ОВА розповіли, коли будуть дані щодо ідентифікації тілПерші дані щодо ідентифікації тіл загиблих у ТРЦ Амстор у Кременчуці будуть приблизно за тиждень.

За його словами, міськрада прийняла рішення, згідно з яким буде виділено по 50 тисяч гривень сім'ям кожного загиблого, по 25 тисяч - кожному постраждалому, який перебуває на стаціонарному лікуванні, і по 10 тисяч - кожному, хто після того, що сталося, лікується амбулаторно.

Нагадаємо, 27 червня росія завдала ракетного удару по Кременчуку. Ракети влучили у торговый центр та на територію одного з підприємств. ТЦ після удару повністю вигорів, наразі відомо про понад 20 загиблих та 59 поранених.

Президент України Володимир Зеленський заявив, що ракетний удар російських військ по Кременчуку необхідно визнати терактом на рівні Радбезу ООН.

Генеральний прокурор Ірина Венедіктова заявила, що ракетний удар по ТЦ Амстор може розглядатися в Міжнародному кримінальному суді ООН як злочин проти людяності.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: