Ракетний удар по Кременчуку: троє рятувальників отримали серйозні травми

Читать на русском
У Кременчуці троє рятувальників, які розбирали завали торговельного центру після ракетного удару, зазнали серйозних травм.

У Кременчуці троє рятувальників, які розбирали завали торговельного центру після ракетного удару, зазнали серйозних травм.

Про це повідомив перший заступник міністра внутрішніх справ Євген Єнін у об'єднаному телеефірі у середу, 29 червня.

Ракетний удар по Кременчуку: з'явилося відео з камер спостереженняКамери спостереження у парку зафіксували момент прильотів російських ракет по Кременчуку 27 червня.

«На жаль, сьогодні о 4:00 ранку під час підготовки до демонтажу залізобетонних плит відбулося зрушення однієї з них. Троє співробітників ДСНС отримали травми. Відомо, що в одного з них перелом кісток тазу, ще в одного – закрита черепно-мозкова травма та розтягнення зв'язок правої ноги. Вони госпіталізовані, загрози їхньому життю немає», – розповів чиновник.

За словами Єніна, пошукові роботи наразі ще тривають. Підрозділи ДСНС вже обстежили та розібрали уламки будівельних конструкцій на 75% загальної площі об'єкту.

Нагадаємо, 27 червня росія завдала ракетного удару по Кременчуку. Ракети потрапили до торгового центру та на територію одного з підприємств. ТЦ після удару вигорів вщент.

Перші дані щодо ідентифікації тіл загиблих будуть приблизно за тиждень. Роботи з розбору завалів ще триватимуть близько двох-трьох діб.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: