Україна мститиме за удар по Кременчуку – Арестович

Читать на русском
Арестович зазначив, що війна зараз увійшла в режим ескалації, де кожна сторона буде нарощувати удари у відповідь на дії противника.
Фото з місця подійTelegram

Україна обов'язково відповість росії на ракетний удар по Кременчуку. Відповідь буде такою, що росії дуже не сподобається.

Про це заявив радник глави Офісу президента України Олексій Арестович в ефірі у російського правозахисника Марка Фейгіна.

Арестович зазначив, що війна зараз увійшла в режим ескалації, де кожна сторона буде нарощувати удари у відповідь на дії противника.

«Ясно, що ми відповімо і відповімо довго, ретельно і зі смаком. І вони дадуть відповідь нам... Війна пішла шляхом ескалації. Ми будемо бити по військових цілях, це питання, яке не обмовляється, ну, а цілей у нас банк великий, місткий і дуже яскравий. Найближчим часом ми почуємо якісь новини» - пообіцяв він.

Нагадаємо, російські війська вдень 27 червня завдали ракетного удару по торговому центру в Кременчуці, де знаходилося більше тисячі людей. Торговий центр в результаті попадання ракет повністю вигорів і не підлягає відновленню. Десятки людей загинули та були поранені.

Президент Володимир Зеленський зазначив, що ракетний удар по Кременчуку 27 червня став найбільш нахабним терористичним актом в історії Європи. Російські війська цілеспрямовано завдали удару по цивільному об'єкту, де знаходилися сотні мирних жителів.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: