Трагедія у Кременчуці: під завалами виявили ще п'ять фрагментів тіл

Читать на русском
У четвер, 30 червня, рятувальники виявили під завалами торговельного центру Амстор у Кременчуці ще п'ять фрагментів тіл.

У четвер, 30 червня, рятувальники виявили під завалами торговельного центру Амстор у Кременчуці ще п'ять фрагментів тіл.

Про це повідомляє Державна служба з надзвичайних ситуацій.

Ракетний удар по Кременчуку: троє рятувальників отримали серйозні травмиУ Кременчуці троє рятувальників, які розбирали завали торговельного центру після ракетного удару, зазнали серйозних травм.

Станом на 15:20 30 червня аварійно-рятувальні роботи на місці ракетного удару тривають. Загалом під завалами ТЦ знайшли 22 фрагменти тіл.

Нагадаємо, 27 червня росія завдала ракетного удару по Кременчуку. Ракети потрапили до торгового центру та на територію одного з підприємств. ТЦ після удару вигорів вщент.

Перші дані щодо ідентифікації тіл загиблих будуть приблизно за тиждень. Роботи з розбору завалів ще триватимуть близько двох-трьох діб.

Президент Володимир Путін заявив, що він не вважає терактом попадання ракети в ТЦ. За його словами, цього взагалі не було, бо «росія не стріляє по цивільним об'єктам».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: