Британська розвідка запевняє, що Росія продовжує нарощувати війська біля України

Читать на русском
Керівник військової розвідки генерал Хокенхолл заявив, що Британія не бачить свідчень того, що РФ відводить війська від кордону України.
Ілюстративне фотоPolitico

Очільник військової розвідки Британії генерал Джим Хокенхолл заявив, що Росія все ще продовжує нарощувати військову присутність на кордоні з Україною. Їх дії суперечать заявам Москви про виведення військ.

Про це повідомляють Daily Mail та Reuters.

Згідно з його словами, Британія не бачить свідчень того, що РФ відводить війська від кордону України.

«Ми не бачимо доказів того, що Росія вивела свої сили від кордонів України. Всупереч своїм твердженням, Росія продовжує нарощувати свої військові можливості на кордоні з Україною. У тому числі в це входять позиції для додаткових броньованих машин, вертольоти і польові госпіталі, які прямують у бік українського кордону. Росія має військовий потенціал для вторгнення в Україну», - заявив генерал Хокенхолл.

Росія не вторглася в Україну 16 лютого: що тепер кажуть на Заході та як реагують у КремліПопри прогнози, сьогодні вночі Росія не вторглася в Україну. У Кремлі запевняють, що взагалі не хочуть війни, а на Заході попереджають, що агресія можлива будь-якої миті.

Нагадаємо, що 15 лютого в Міноборони РФ оголосили про повернення на бази військових Західного та Південного округів. 16 лютого в Росії заявили, що відвели частину військ із окупованого Криму.

Раніше ми писали, що американська розвідка не може підтвердити відведення військ Росії від українського кордону, про що офіційно заявили в Міноборони РФ.

Також нагадаємо, міністр оборони Олексій Резніков заявив, що звіт розвідки, зібраний у середу, 16 лютого, не містить жодних доказів того, що Росія відводить свої війська від кордонів України.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: