У Міноборони РФ заявили, що виводять війська із окупованого Криму

Читать на русском
У Міністерстві оборони Росії стверджують, що військова техніка підрозділів Південного військового округу залишила окупований Крим.
Фото Міноборони РФ

У Міністерстві оборони Росії стверджують, що військова техніка підрозділів Південного військового округу залишила окупований Крим мостом через Керченську протоку та йде до місць постійної дислокації.

Про це йдеться у заяві відомства:

Путін іноді жартує про «вторгнення в Україну» – ПєсковПрезидент Росії Володимир Путін іноді відноситься до повідомлень у ЗМІ про напад РФ на Україну з гумором.

«Особистий склад підрозділу здійснив завантаження бронетехніки на гусеничному ходу: танків, бойових машин піхоти та самохідних артилерійських установок – на залізничні платформи на станціях завантаження. Військовими ешелонами бойову техніку та військовослужбовців доставлять до пунктів постійної дислокації військових частин. Після прибуття техніка буде до підготовлена ​​до проведення чергового етапу бойового навчання. Окремі підрозділи здійснять марші своїм ходом у складі військових колон».

Раніше в Міноборони РФ заявили, що підрозділи Західного та Південного військових округів приступають до повернення до пунктів базування.

Згодом з'явилося відео відведення російської армії від кордонів України.

Нагадаємо, Росія закрила для судноплавства два райони Чорного моря та один в Азовському морі на період з 13 по 19 лютого нібито для проведення військових навчань.

У МЗС України висловили протест таким діям РФ, назвавши їх частиною гібридної війни.

Також Росія та Білорусь проводять спільні військові навчання.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: