ОБСЄ виявила десятки невідведених «Градів» на Луганщині

Читать на русском
Спеціальна моніторингова місія ОБСЄ виявила 22 реактивні системи залпового вогню БМ-21 Град в Луганській області.
MilitaryARMS

Спеціальна моніторингова місія ОБСЄ виявила 22 реактивні системи залпового вогню (БМ-21 «Град») в Луганській області.

Про це повідомляється у щоденному звіті СММ в Україні 22 січня.

ОБСЄ зазначає, що «Гради» розміщені всупереч Мінським домовленостям в окупованих районах Луганської області. Згідно з документом, реактивні системи залпового вогню розміщені з порушенням ліній відведення, були виявлені 21 січня патрулем СММ поблизу населеного пункту Хрустальний (колишній Красний Луч; 56 км на південний захід від Луганська).

2021 рік на Донбасі: як змінювалася інтенсивність обстрілівНа Донбасі за рік було зафіксовано 2 тисячі 744 обстріли. Загинуло 70 українських військових, 229 отримали поранення.

Станом на 19 січня на тимчасово окупованій території було зафіксовано 61 одиницю військової техніки збройних формувань РФ, тоді як напередодні повідомляли про 275 одиниць військової техніки.

Нагадаємо, минулої доби в зоні ООС зафіксовано 4 порушення режиму припинення вогню. Постраждав один український військовослужбовець. З початку доби 23 січня зафіксовано 4 порушення перемир'я бойовиками. У напрямку Водяного окупанти відкривали вогонь з мінометів калібру 120 та 82 мм, а також гранатометів різних систем.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: