У Росії заявили про відведення військ від українських кордонів

Читать на русском
У Міністерстві оборони Росії заявили, що підрозділи Західного та Південного військових округів розпочинають повернення з навчань до пунктів базування.
function.mil.ru

У Міністерстві оборони Росії заявили, що підрозділи Західного та Південного військових округів розпочинають повернення з навчань до пунктів базування.

«Підрозділи Південного та Західного військових округів, що виконали завдання, вже розпочали завантаження на залізничний та автомобільний транспорт і сьогодні почнуть рух у свої військові гарнізони. Окремі підрозділи здійснять марші своїм ходом у складі військових колон», - сказав офіційний представник Міноборони РФ Ігор Конашенков, пише Інтерфакс.

Кризова дипломатія: з ким зустрічався і кому телефонував Зеленський на тлі загрози від РосіїВолодимир Зеленський з початку року особисто зустрівся і говорив телефоном із лідерами США, Німеччини, Франції, Туреччини, Великої Британії, а також генсеком НАТО та топчиновниками ЄС.

Він додав, що російські військові продовжують навчання на низці напрямків.

Нагадаємо, Росія закрила для судноплавства два райони Чорного моря та один в Азовському морі на період з 13 по 19 лютого нібито для проведення військових навчань.

У МЗС України висловили протест таким діям РФ, назвавши їх частиною гібридної війни.

Також Росія та Білорусь проводят спільні військові навчання.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: